Opis forum
Witam. Uważam, że podniesienie limitu punktowego celem przyjęcia nowego członka to dobry pomysł. Jestem w sumie nowym członkiem z punktacją ok 15000 i zostałam przyjęta za co dziękuję. Jesteśmy sojuszem, który jest wysoko w rankingu i myślę, że dla osób nie spełniających kryterii limitu punktowego możnaby założyć akademię. Po osiągnięciu wymaganych 30000 takiego członka przenieść do głównego sojuszu. Wszystkie większe sojusze posiadają akademie, które zrzeszają członków niespełniających wymaganych top, ale dzieki temu są silniejsi, bo akademia automatycznie jest związana traktatem pokojowym z głównym sojuszem. Gracze z akademii w miarę możliwości militarnych i handlowych mogą pomagać graczom z sojuszu głównego i odwrotnie. Co o tym myślicie?
Nowy użytkownik
A co ja mam powiedziec gość imieniem pol bez przerwy,dzien w dzien mnie atakował,przez co nie moglem wyjśc na prostą.Teraz mam troche luzu ale 15000 punktów tak szybko nie zrobie,więc limit punktów zmniejszcie do 12000
Mysle ze Ci co sa i sie udzielaja to zostana niema sesu ich przenosic, jezeli chodzi o nowych czlonkow to limit punktowy jak najbardziej.
mysle tez ze powinna byc osoba ktora wyznaczy linie obrobny i ewentualnie koordynacje ataków zeby sie z nas niesmiali jak wysyłamy po kilka statkow
powinny tez byc przesylane do takiej osoby raporty ze stanem wojsk i wysokoscia murów obronnych
Nowy użytkownik
w naszym sojuszu powinnismy ustalic,ilu potrzeba nam strategów.Strategów podzielimy na dwie grupy: jedną do ataków a druga do obrony.Strategów powinno byc conajmniej 20,poniewaz wiele osób atakuje ludzi z naszego sojuszu,a 5 strategów nie mogłoby skoordynować tego wszystkiego w krótkim czasie.Czekam na wasze opinie.
A przy okazji: Strategów trzeba bedzie wybrać z tych, którzy maja za sobą wiele zwycięstw
Dziekuję za link do forum . Nadal posiadam wolne miejsca w Muzeum. Chyba, że chcecie aby je przeznaczyć na sojuszników sojuszu. w takim razie czy mogę prosić o namiary graczy z sojuszów nam przyjaznych? Myślę, że wtedy zawarte traktaty będą "mocniejsze."
kryteria przyjęcia do sojuszu są wysokie, ale przeiecież zawsze można nagiąć zasady .sojusz przyjmuje poniżej kryterium jeśli ktoś się zgłosi z powarznym problemem ,to raczej nie odmawiają.ja byłam gnębiona wyniszczono mi miasta ilość punktów była niska ,akiedy zwruciłam sę do sojuszu i podzieliłam się swoimi problemami to sojusz mnie przyją bez problemów.